Welkom bij 3dprintscenery.nl!

Nederlandse H0 scenery voor uw modelbaan

Kent u dat ook? U bent bezig met een mooie Nederlandse H0 modelspoorbaan, maar u geen écht nederlandse scenery vinden. Er is een hoop te koop in de modelspoorwinkels maar helaas is er veel Duits. Veel scenery en accessoires zou je graag op je treinbaan willen hebben maar als het niet Hollands is, staat het niet bij de rest. Ik liep ook tegen dit probleem aan en ik besloot dan maar zelf Nederlandse accessoires te gaan maken. In eerste instantie voor mijn eigen modelspoorbaan, maar toen ik de eerste 3d prints liet zien op het 3rail forum kreeg ik veel positieve reacties. 

3d printen

Ik heb besloten mij te gaan verdiepen in het 3d-printen. Het 3d printen is een mooie techniek omdat al je ideeen werkelijkheid kunnen worden. Je kunt maken wat je wilt! Nadat ik de eerste modellen gemaakt had en heb laten uitprinten was iedereen in mijn omgeving en op het forum enorm enthousiast over het resultaat. Ik besloot de geprinte modelletjes niet alleen voor mezelf te houden en meer mensen van dit geweldige resultaat te laten genieten. Zo ontstond deze site.

Site en de beurs in Houten

Nadat ik de site gereed had werden al snel de eerste maatwerk modellen aangevraagd. Van funderingsblokken tot interieuren van treinen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Op de modelbeurs in Houten ben ik ook wel eens aanwezig, bezoekers van de kraam kunnen de modellen zelf zien en vasthouden. Veel mensen zijn verbaast over het detailniveau en strakheid. Dat hadden ze niet verwacht toen ze de foto's zagen van te voren. 

Geen werk meer!

Ik maak zelf de ontwerpen van veel typisch nederlandse objecten voor op de modeltreinbaan. Zo maakt u uw treinbaan nog meer compleet en realistischer! En het mooiste is, de gekleurde modellen zijn Full Color geprint, dus u hoeft er niets meer aan te doen. Geen bouwpakketten, geen moeilijke transfers en zelfs verf of lijm is niet meer nodig. U pakt uw bestelling uit en plaatst het op uw baan! Omdat de 3d-printers een erg hoog detailniveau kunnen bereiken zijn de modellen altijd strak en netjes! Sommige modellen worden alleen in het wit geleverd, deze kunt u naar hartelust schilderen in de kleuren die u wilt. 

Let op: Omdat ik gewoon een hobbist ben, heb ik geen AV, KvK en BTW nummer. Betalingen kunnen daarom ook alleen via overboeking of PayPal gedaan worden.