Maatwerk | Uw eigen model laten 3d printen

Heeft u een modelspoorbaan met een specifiek thema waar bijna geen geschikte scenery of landschapsobjecten voor te vinden zijn? Dan bent u hier aan het goede adres. Omdat met 3d printen echt heel veel mogelijk is, kunt u uw missende scenery hier tot waarheid laten komen. 

Zodra u gemaild heeft naar info @ 3dprintscenery.nl gaan we kijken of uw idee kan voldoen aan de minimale en maximale eisen van de 3d printer. Als de afmetingen in orde zijn, zal eerst het model getekend worden in AutoCAD. Dat gebeurd aan de hand van foto’s, bouwtekeningen, inmetingen of schetsen. Daarna wordt het model 3d gemaakt en eventueel ingekleurd in Autodesk 3ds Max Design. Dit programma maakt er een bestand van dat geschikt is voor een 3d printer. 

Aan de hand van het benodigde detailniveau en de grootte van het model wordt het model geprint door 3dprintscenery zelf of door een 3d print service. Deze 3d print service print de modellen dan uit en stuurt ze op. De modellen zullen dan gecontroleerd worden. Eventueel andere bestelde producten worden bij het model in de doos gevoegd en dan wordt het naar u op gestuurd. 

Het is vaak erg lastig een prijs op voorhand te geven. Daarom zal er na een concept model pas een richtprijs gegeven kunnen worden. De prijs varieert per materiaal en inhoud. Een groot model hoeft niet per sé ook duur te zijn, de aantal cm³ en uren tekenwerk bepalen de prijs.

Heeft u altijd al iets willen hebben wat gewoon niet verkrijgbaar is? Nu 3d printen binnen handbereik is kunt u uw eigen idee omzetten naar een 3d model. Wacht niet langer en mail voor meer informatie naar info @ 3dprintscenery.nl