Geplaatst op 1 reactie

Nieuwe full color 3d prints leverbaar!

Nieuwe H0 schaal full color Nederlandse 3d print scenery

Eindelijk! Ruim een jaar zijn bijna alle full color 3d prints uitverkocht geweest. Nieuwe leveringen vanuit de leverancier hadden extreem hoge prijzen en daarom is er hard gezocht naar een nieuwe partner.

De nieuwe leverancier kan de meest populaire full color 3d prints leveren in uitstekende en stabiele kwaliteit. De kleuren zijn zeer waarheidsgetrouw, wat zeer belangrijk is bij bijvoorbeeld de NS ticketautomaat. Voordeel van de nieuwste 3d prints is dat het geprint is met PLA filament. Uiteindelijk is het normaal plastic en dus erg sterk. Het oude full color 3d print materiaal was Full Color sandstone. Full color sandstone is veel brosser, breekbaarder en als het in aanraking komt met water kunnen de kleuren uitlopen. Al die nadelen heb je niet met PLA full color. Hieronder de per direct leverbare producten in full color 3d print.

Ondergrondse container

Het eerste product wat nu direct weer leverbaar is, is de ondergrondse container. De ondergrondse container is verkrijgbaar in schaal H0 voor Nederlandse treinbanen. Het past in een modern straatbeeld door het strakke en minimalistische ontwerp. De full color 3d print van de ondergrondse container is donkergroen met een grijze RVS kleurige klep. Op de laatste twee foto’s een vergelijk met het Full Color Sandstone model.

PostNL brievenbus

Veruit het meest populaire product van de website, de PostNL brievenbus in schaal H0. Een brievenbus kan eigenlijk niet ontbreken op je Nederlandse modelspoorbaan. De kenmerkende oranje kleur en bolle vorm van de brievenbus zijn ook in dit schaalmodel duidelijk te zien. De grijze balk met sleuven voor de brieven vallen direct op. Met een beetje lijm plak je deze 3d print Nederlandse brievenbus van PostNL op een mooie plek in je modelbouwlandschap. Bijvoorbeeld op het stationsplein, bij een supermarkt of bushalte. Het model is ook nog eens vernieuwd! De voet waarop de Full color sandstone brievenbus stond, is verwijderd uit de PLA versie. Dat maakt het plaatsen makkelijker en geeft een realistischer eindresultaat.

Komborden

Bij iedere komgrens staan komborden. Het is u wellicht onbekend dat de borden zo heten, maar u kent ze ongetwijfeld. Meestal is het een geel of wit frame met daartussen borden met de plaatsnaam van de plaats waar je in of uit rijdt. Deze plaatsnaam borden kunt u dus ook laten maken voor uw Nederlandse modelspoorbaan helemaal op maat met eigen plaatsnamen. De borden worden op een transparante sticker geprint die op de borden kunnen worden gepakt. Op deze manier ontstaat er een zeer realistisch straatbeeld op uw treinbaan. Aan het frame is er ruimte voor een tweede zone snelheid bord. In totaal dus 4 stickers per bord.

NS kaartjesautomaat

Op alle NS stations staat een kaartjesautomaat waar je een treinkaartje kunt kopen. Tegenwoordig zijn dat natuurlijk OV chipkaarten. Met deze full color geprinte NS ticketautomaat is je perron van je NS station echt helemaal af. De kleuren komen overeen met de NS kleuren, dus zijn de kaartjesautomaten zeer realistisch. Er is een scherm aanwezig, een pinautomaat en een sleuf om je kaartjes te pakken. Al deze details zijn ook in het H0 schaalmodel van de NS kaartautomaat.

1 gedachte over “Nieuwe full color 3d prints leverbaar!

  1. […] Neem gauw een kijkje op 3dprintscenery.nl of lees het volledige item op de nieuws pagina van 3dprintscenery.nl […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.