ANWB Bewegwijzeringsmast

(2 klantbeoordelingen)

1,994,99

ANWB bewegwijzeringsmast met blauwe band om de paal heen zoals te zien is in Nederland.

Beschrijving

Voeg een vleugje Nederlandse sfeer en perfecte navigatie toe aan je schaal H0 modelspoorbaan met deze ANWB Bewegwijzeringsmast. Dit model, met de karakteristieke blauwe band zoals je die in Nederland ziet, brengt de essentie van Nederlandse bewegwijzering naar je miniatuurwereld. Het model is vervaardigd met hoogwaardige 3D-print technologie, waardoor het gedetailleerd en klaar is voor gebruik. Er is ook een egale resin variant beschikbaar die je zelf in een de bekende kleuren kunt schilderen.

  • Authentieke navigatie: de ANWB Bewegwijzeringsmast met blauwe band geeft je modelspoorbaan een vleugje Nederlandse sfeer en perfecte navigatie voor het modelspoorverkeer.
  • Gedetailleerd 3D Print Materiaal: Het model is ge-3d-print in kleur, wat betekent dat je er niets meer aan hoeft te doen. Het materiaal is zeer gedetailleerd en heeft een gladde afwerking. De resin variant wordt geleverd in één kleur en kunt u zelf schilderen.
  • Eenvoudige Installatie: De verdikkingen op de mast zorgen ervoor dat je de te schilderen vlakken gemakkelijk van elkaar kunt onderscheiden.
  • Configuratie-opties: Let op, dit is alleen de mast. Je kunt zelf het gewenst aantal bewegwijzeringsborden toevoegen aan de winkelwagen om je gewenste configuratie te maken. De mast en borden worden los geleverd en kunnen eenvoudig aan elkaar worden bevestigd om de juiste richtingen te bepalen.
  • Bouwinstructies: Lees onze blogpost over het maken van Nederlandse bewegwijzering voor schaal H0 extra tips en inspiratie.

Breng de Nederlandse bewegwijzering naar je modelspoorbaan met onze ANWB Bewegwijzeringsmast. Bestel vandaag nog en maak je miniatuurwereld compleet met dit realistische model.

Extra informatie

Gewicht 2 g
Afmetingen 0,2 × 0,2 × 8,5 cm
Materiaal

Full Color, Resin

Schaal

H0 1:87, N-Spoor 1:160

2 beoordelingen voor ANWB Bewegwijzeringsmast

  1. Bert van ’t Ende (geverifieerde eigenaar)

    Geldt ook voor de masten. Gewoon prachtig.

  2. Dik van der Sleet (geverifieerde eigenaar)

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.