ANWB Bewegwijzeringsbord (Handwegwijzer)

(2 klantbeoordelingen)

1,503,50

ANWB NBD Bewegwijzeringsbord (excl. mast)

Beschrijving

Leid het verkeer op je schaal H0 modelspoorbaan in de juiste richting met deze ANWB Bewegwijzeringsborden. Dit product omvat ANWB bewegwijzeringsborden voor montage aan een bewegwijzeringsmast met de herkenbare blauwe slinger. Je kunt de ANWB mast separaat bestellen. Op deze manier kun je je eigen bewegwijzeringsconfiguratie samenstellen. Je hebt de mogelijkheid om eigen plaatsnamen op te geven, en wij zorgen voor de borden die je per e-mail ontvangt. Het model is ge-3D-print in kleur, wat betekent dat je er niets meer aan hoeft te doen. Je kunt de borden printen op normaal of dik papier, op maat snijden en bevestigen op je borden. Bovendien kunnen de borden aan beide kanten worden beplakt met de gewenste aanwijzingen. Er is ook een resin variant welke één egale kleur heeft. De kleur wordt bepaald door het resin wat op het moment van printen in de 3d printer zit. Meestal is dat wit.

Voorbeeld van een bewegwijzeringsmast uit de jaren 80-90 en de moderne variant

  • Gepersonaliseerde Navigatie: Voeg eigen plaatsnamen en aanwijzingen toe bij het bestellen, en ontvang nauwkeurig ontworpen borden die perfect passen bij je miniatuurwereld.
  • Eenvoudige Installatie: De mast en vaandels worden los van elkaar geleverd, waardoor je zelf de richtingen kunt kiezen. Plak de vaandels eenvoudig met secondelijm aan de mast en je bent klaar!
  • Configuratie-opties: Vergeet niet om de bijpassende mast apart te bestellen voor een complete installatie.

Personaliseer je modelspoorbaan en voeg realistische navigatie toe met deze ANWB Bewegwijzeringsborden. Bestel vandaag nog en geef je miniatuurwereld een professionele uitstraling!

Lees ook de blogpost over het maken van de Nederlandse bewegwijzering.

Extra informatie

Gewicht N/B
Tijdperk

Tijdperk IV (1970 – 1990), Tijdperk VI (2005 – heden)

Materiaal

Full Color PLA, Resin

Schaal

H0 1:87, N-Spoor 1:160

2 beoordelingen voor ANWB Bewegwijzeringsbord (Handwegwijzer)

  1. Bert van ’t Ende (geverifieerde eigenaar)

    Overzicht voor Bewegwijzeringsbord (Handwegwijzer)
    ★ ★ ★ ★ ★

  2. Dik van der Sleet (geverifieerde eigenaar)

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…