NS Dwergsein

(1 klantbeoordeling)

5,99

NS Dwergsein in schaal H0 met ruimte om leds in te bouwen

8 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Voeg een vleugje realisme toe aan uw Nederlandse modelspoorbaan met dit NS Dwergsein in Schaal H0. Dit sein komt voor op locaties waar treinen niet harder dan 40 km/u mogen rijden, zoals stations en wissels. Het 3D-model van het dwergsein is gereproduceerd van een echt voorbeeld en 3D-geprint op zeer hoog detailniveau. In de behuizing van het sein is ruimte voor 3 SMD LEDs van 0603 formaat, die u indien gewenst kunt mee bestellen via SMD leds van 3dprintscenery.nl.

Verbeterde Versie (Vanaf oktober 2023)

Het nieuwste Dwergsein heeft drie opmerkelijke verbeteringen ten opzichte van het vorige model. Op de productfoto’s ziet u de vernieuwde versie als wit model.

  1. Eenvoudige Bevestiging: Het nieuwe sein is voorzien van een 6 mm breed pijpje van 12 mm lang, waardoor u het Dwergsein gemakkelijk en stevig op uw modelspoorbaanplaat kunt plaatsen.
  2. Handige Mal voor LEDs: We leveren een extra plaatje mee dat dient als mal voor de SMD LEDs. Het plaatje heeft gaatjes op precies de juiste plek voor de LEDs, zodat u de koperlakdraden eenvoudig kunt geleiden. De SMD leds van 3dprintscenery.nl hebben al koperlakdraad aan de leds zitten, dus het monteren van de leds is dan helemaal eenvoudig.
  3. Verbeterde Achterzijde: De afdekplaat aan de achterkant van het sein is nu dikker en past naadloos, wat zorgt voor een mooiere afwerking.
  4. Stevigere zonnekappen: Het dwergsein heeft stevigere zonnekappen zodat deze minder snel beschadigen.

Voor de volledigheid is er een blogartikel beschikbaar voor de volledige montage van het NS dwergsein. De leds kunnen natuurlijk aangesloten worden op een accesoiredecoder naar keuze. Bijvoorbeeld een OC32, ArCoMoRa e.d.

1 beoordeling voor NS Dwergsein

  1. Bram Breddels (geverifieerde eigenaar)

    Na, door mij verzochte, aanpassingen, een mooi en goed product. De aanpassingen zijn volledig en snel uitgevoerd.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.