Brievenbus PostNL / TNT

(2 klantbeoordelingen)

1,993,49

Voeg een stukje typisch Nederland toe aan uw modelspoorbaan met deze 3d geprinte PostNL Brievenbus in schaal H0 en N-spoor

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Breng een stukje Nederland naar uw schaal H0 modelspoorbaan met deze gedetailleerde PostNL brievenbus. Ondanks dat echte brievenbussen steeds minder voorkomen op straat, mag deze iconische brievenbus op uw modelspoorbaan niet ontbreken. De brievenbus is ontworpen met twee gleuven, een voor lokale post en een voor overige adressen, net als het echte voorbeeld. Zelfs de karakteristieke bolling aan de voorzijde is nauwkeurig gereproduceerd.

  • Twee Materiaalopties: De PostNL brievenbus is verkrijgbaar in zowel Full Color als Resin materiaal. Het resin materiaal is wat gedetailleerder, maar heeft maar één kleur. U kunt het model naar eigen inzicht schilderen. Met de Full Color versie van de brievenbus heeft u er geen werk meer aan en plaats u de brievenbus direct op de juiste plaats.
  • Kleurrijke Details: Dankzij geavanceerde multicolor 3D-printingtechnologie wordt de kleur bij het Full color model al tijdens het printen aangebracht, waardoor u de brievenbus in levendige kleuren ontvangt. Geen gedoe met verf, gewoon uitpakken en plaatsen!
  • Schaal H0 Compatibel: Dit model is speciaal ontworpen voor schaal H0 (1:87) modelspoorbanen en past perfect bij uw andere miniaturen.

Voeg een stukje typisch Nederland toe aan uw modelspoorbaan met deze PostNL Brievenbus.

Extra informatie

Gewicht 5 g
Materiaal

Full Color PLA, Full Color, Resin

Schaal

H0 1:87, N-Spoor 1:160

Tijdperk

Tijdperk VI (2005 – heden)

2 beoordelingen voor Brievenbus PostNL / TNT

  1. Jan Ophof (geverifieerde eigenaar)

    Uitstekend

  2. Theo van Dalen (geverifieerde eigenaar)

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.