Driehoek reclameborden

2,39

Reclamebord dat je om een lichtmast kunt plaatsen.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Geef je schaal H0 modelspoorbaan een onderscheidend en realistisch tintje met deze Driehoeksreclameborden. Deze kenmerkende borden, die je vaak langs wegen ziet, zijn nu beschikbaar om je miniatuurwereld te personaliseren. Voeg je eigen reclames toe aan de borden en maak je modelspoorbaan nog levendiger!

  • Nederlandse Straatsfeer: De driehoeksreclameborden brengen de sfeer van Nederlandse wegen naar je modelspoorbaan.
  • Eenvoudige Installatie: Print de reclames voor op de borden, snijd op maat en plak je eigen reclames op het bord. Een snelle en gemakkelijke manier om je eigen stempel op je modelspoorbaan te drukken.
  • Set van Driehoeksborden: Om een realistisch beeld te weergeven van een reclame campange bestel je meerdere driehoeksborden, klaar om evenementen, aankondigingen of reclames te delen.
  • Passend voor lichtmasten en palen: Bevestig de borden aan lichtmasten of palen op je modelspoorbaan, precies zoals je ze in het echt zou zien.

Laat je modelspoorbaan opvallen met deze driehoeksreclameborden. Personaliseer je miniatuurwereld met je eigen buitenreclames en maak indruk met realistische details.

Bestel vandaag nog en geef je modelspoorbaan de finishing touch die hij verdient!

Extra informatie

Gewicht 2 g
Afmetingen 1,5 × 1,5 × 2 cm
Schaal

H0 1:87

Materiaal

Resin

Tijdperk

Tijdperk V (1990 – 2005), Tijdperk VI (2005 – heden)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.