Basaltonblokken (Dijk- en straatbekleding)

0,40

Basaltonblokken voor het bekleden van een dijk of voor het maken van rammelstroken bij kruisingen en rotondes.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Breng het karakteristieke Nederlandse landschap naar uw schaal H0 modelspoorbaan met deze basaltonblokken. Deze veelzijdige blokken zijn perfect voor het bekleden van dijken, het creëren van rammelstroken bij kruisingen en rotondes, en voor gebruik onder kunstwerken zoals viaducten en bruggen. Basalton wordt vaak toegepast om taluds steil te maken en tegelijkertijd te beschermen tegen erosie.

  • Natuurgetrouwe Uitstraling: De Basaltonblokken zijn met oog voor detail vervaardigd, zodat ze de authentieke look en textuur van echt basalton behouden.
  • Oneindig Uitbreidbaar: De blokken passen nauwkeurig in elkaar, waardoor u uw dijk- en straatbekleding eenvoudig kunt uitbreiden en aanpassen aan de behoeften van uw modelspoorbaan.
  • Veelzijdige Toepassingen: Creëer realistische dijken, kruisingen, rotondes en andere landschapselementen op uw Nederlandse modelspoorbaan.
  • Schaal H0 Compatibel: Onze Basaltonblokken zijn speciaal ontworpen voor schaal H0 (1:87) modelbanen.

Voeg een vleugje Nederlandse authenticiteit toe aan uw modelspoorbaan met deze Basaltonblokken. Transformeer uw dijken en straten tot levensechte miniaturen en creëer een visueel verbluffende en realistische omgeving.

Extra informatie

Gewicht 1 g
Afmetingen 1 × 1 × 0,3 cm
Materiaal

PLA, Resin

Schaal

H0 1:87

Tijdperk

Tijdperk IV (1970 – 1990), Tijdperk V (1990 – 2005), Tijdperk VI (2005 – heden)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.