SMD LED 0402 met draad

(2 klantbeoordelingen)

1,351,75

Gebruik deze superkleine ledjes om bijvoorbeeld vrachtwagens, auto’s, bussen en fietsers te voorzien van lampjes. De smd ledjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden geleverd met draad. De koperlakdraden zijn erg dun en passen door de kleinste gaatjes en kieren. Ideaal voor modelbouw dus!

Beschrijving

Gebruik deze superkleine SMD leds met draad om bijvoorbeeld modelvrachtwagens, auto’s, bussen en fietsers te voorzien van lampjes. De smd ledjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden geleverd met draad. De koperlakdraden zijn erg dun en passen door de kleinste gaatjes en kieren. Ideaal voor modelbouw dus! De draadjes aan de SMD leds verschillen in kleur en/of lengte. De rode is + en zwarte is -. De anode (+) is lang, de kathode (-) is kort. De lak op de koperdraadjes zorgt voor isolatie. Wanneer je de soldeerbout en een druppel tin tegen het koperlakdraadjes houdt, brandt de lak weg en kun je de draden solderen. Nog meer tips lees je in de blogpost over SMD leds voor model(spoor)bouw.

Voor koplampen, achterlichten en knipperlichten kunt u het makkelijkst gebruik maken van 0603 leds. Voor contourverlichting, een extra knipperlicht of op een plek met weinig ruimte kunt u beter gebruik maken van 0402 leds. Alle leds worden geleverd met draad dus het inbouwen is goed te doen.

Deze ledjes worden ook gebruikt voor de verkeerslichten van deze site.

Verkrijgbaar in de kleuren: Rood, Geel, oranje, Warm en koud wit, Groen en blauw!

 

Extra informatie

Gewicht 1 g
Kleur

Koud wit, Warm wit, Blauw, Geel, Groen, Oranje, Rood

Werkspanning (V) (AC/DC)

variabel, onder de kleurkeuze verschijnt de specificatie

Stroom (mA)

20

2 beoordelingen voor SMD LED 0402 met draad

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  2. Ce (geverifieerde eigenaar)

    Zeer bruikbaar

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.